Política de privacitat

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Responsable del tractament: Front Republicà
Adreça postal: C. De l’Elisi, 20 – Barcelona
DPO:voluntariat@front-republica.cat

Per què farem servir les teves dades?

Tractem les dades de les persones que han omplert aquest butlleta en paper o mitjançant el formulari web per gestionar les sol·licituds d’informació i l’enviament de comunicacions d’aspectes relacionats amb la campanya electoral i l’activitat política dels partits que conformen la coalició, ja sigui mitjançant correu electrònic, missatgeria instantània o per telèfon.

També podem tractar les dades que ens hagin facilitat per tal de gestionar la vinculació amb els partits que conformen la coalició i, si escau, aportacions econòmiques voluntàries. Amb especial rellevància tractem les dades per informar-los de les activitats de campanya i gestionar-ne la col·laboració voluntària.

Per tal que es gestionin les sol·licituds i es tractin les dades obtingudes cal que s’omplin tots els camps, assenyalats com a obligatoris a la butlleta. En cas que no s’omplin o es faci parcialment, pot suposar que no s’atengui el tràmit ni s’iniciï cap comunicació amb la persona interessada.

Cal que se’ns comuniquin les dades personals actuals perquè la informació estigui actualitzada i sense errors.

Quant de temps conservarem les teves dades personals?

Conservarem les teves dades durant el mínim previst per la normativa vigent (en especial, fiscal, comptable i de prevenció de blanqueig de capitals).

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

La base perquè tractem les teves dades és el consentiment explícit expressat amb l’acceptació de la Política de Privacitat.

A quins destinataris podem comunicar les teves dades personals?

Les dades només es comunicaran a l’Administració Pública en els supòsits previstos per la Llei i, si escau, als partits que conformen la coalició electoral Front Republicà. Així mateix, en el cas de les donacions es poden comunicar les dades a entitats financeres o plataformes de pagament.

Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar que es rectifiquin les dades inexactes o, si escau, sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També pots sol·licitar-ne la limitació, la portabilitat i et pots oposar al tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius que estiguin relacionats amb la teva situació particular.

Igualment, pots revocar el consentiment que ens has atorgat perquè no t’enviem més comunicacions i exercir aquests drets mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a voluntariat@front-republica.cat. Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges presentar una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, pots adreçar-te a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades o a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.